Conditii de returnare a produselor
.069720400    
.Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
.Lu- Vi: 09:00 - 18:00; Sa: curier
.Livrăm direct la tine acasă!
0
Cosul Dvs. este gol!


Cos minim: 60 Lei

                                                                 

Returnări și Ramburs

Returnarea unui produs achiziționat în magazinul online itunexx.md se face în termenul de 14 zile calendaristice din data achiziției prin prezentarea nemijlocită a Cumpărătorului la sediul Vînzătorului. Clientul va completa formularul de retur în care se va indica dacă produsul este conform sau neconform, data cumpărării, numărul comenzii de pe site. Se vor atașa bonul de casă și talonul de garanție emis de Vînzător.

Se acceptă înapoierea unui produs doar dacă este în aceiași stare în care l-ați primit. Este necesar ca acesta să fie în ambalajul original, care conține codul de identificare al produsului, să aibă sigiliul intact și să fie însoțit de toate accesoriile incluse în set (driver, manual, cabluri, husă).  Nu se acceptă spre retur un produs ambalajul căruia este boțit, rupt, murdar, zgîriat sau îndoit, conține deficiențe, lovituri mecanice sau a fost folosit.

Dacă produsul a fost despachetat, iar la conectare s-a constatat neconformitatea acestuia, atunci clientul va primi un act de predare-primire prin care va lăsa spre examinare produsul la Service Centru. Examinarea  solicitării și confirmarea defectului tehnic se stabilesc de Service Centru autorizat prin certificat în termen de 14 zile din momentul recepționării produsului de către Vînzător/Service. În cazul în care, neconformitatea nu poate fi remediată, atunci clientul va primi un produs nou cu parametri identici. Dacă ați optat pentru rambursarea sumei plătite și produsul îndeplinește toate condițiile de retur, contravaloarea va fi restituită în intervalul de 14 zile.

Consumatorul suportă costurile legate de restituirea bunurilor care au fost livrate prin curier. Costurile directe legate de restituirea bunurilor nu includ costurile administrative sau depozitare, suportate de Vînzător în legătură cu restituirea bunurilor.

Pe de altă parte, puteți alege ca în locul rambursării sumei să vi se înlocuiască produsul de care nu sunteți mulțumit, cu altul cu specificații identice sau chiar mai bune de la același producător/producători diferiți cu condiția achitării diferenței de preț.

Lista produselor nealimentare de calitate corespunzătoare, conform APCSP,  ce nu pot fi înlocuite cu un produs similar: http://consumator.gov.md/rom/inlocuirea-produsului-de-calitate-corespunzatoare

-Articolele de igienă individuală (periuțe de dinți, aparate de ras electricecăști)

-Cabluriconducte electrice

-Tehnică de uz casnic pentru care sînt stabilite termene de garanţie (aparate electrocasniceaparate radioelectroniceimprimante, articole foto, aparate de telefon (fixe şi mobile), echipamente şi utilaje ce funcţionează cu gaze şi dispozitivele acestora).

Nu se acceptă returul mărfii în cazul comerţului cu amănuntul sau a produselor cu o setare personalizată (Desktop PC, laptop, şi în general toate produsele pregătite în conformitate cu specificaţiile prezentate de consumator). De asemenea, nu pot fi returnate produsele care pot fi reproduse sau copiate imediat (CD, DVD, software, filme, jocuri, etc).