.tel: (022) 237-570, 069720400
.Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
.Lu- Vi: 09:00 - 18:00; Sa: 10:00 - 14:00
.Livrăm direct la tine acasă!
0
Cosul Dvs. este gol!


Cos minim: 60 Lei

                                                                 

Returnări produse
Dacă nu sînteți 100% mulțumit de un produs pe care l-ați cumpărat, atunci îl puteți returna în termen de 14 zile din momentul achiziției. Pentru început, trebuie să completați formularul de retur pe care îl găsiți mai jos. În acest formular ne veți furniza informații despre produsul cumpărat și motivul returului. Se acceptă înapoierea unui produs doar dacă este în aceeași stare în care l-ați primit. Este necesar ca acesta să fie în ambalajul original, care conține codul de identificare al produsului, să aibă sigiliul intact și să fie însoțit de toate accesoriile incluse în set (drivere, manuale, cabluri, husă). Nu se acceptă spre retur un produs ambalajul căruia este boțit, murdar, zgîriat sau îndoit.

Totodată, consimțim returul unui produs dacă acesta are defecte de producător, iar acest lucru este confirmat de specialiști prin certificat de la Centrul de Service. În acest caz, clientul va primi un produs nou cu parametri identici. Dacă ați optat pentru rambursarea sumei plătite și produsul îndeplinește toate condițiile de retur, vă vom înapoia banii în 14 zile calendaristice. Pe de altă parte, puteți alege ca în locul rambursării sumei să vi se înlocuiască produsul de care nu sînteți mulțumit cu altul cu specificații identice sau chiar mai bune de la alt producător, cu condiția achitării diferenței de preț.

Nu se acceptă returul mărfii în cazul comerţului cu amănuntul sau a produselor cu o setare personalizată (desktop PC, laptop, şi în general toate produsele pregătite în conformitate cu specificaţiile prezentate de consumator). De asemenea, nu pot fi returnate produsele care pot fi reproduse sau copiate imediat (CD, DVD, software, filme, jocuri, etc), precum şi cele care au fost comandate de client și ulterior nu sînt compatibile cu echipamentul său din neatenția acestuia. În cazul în care un client efectuează o comandă și nu își ridică produsul timp de 24 ore sau nu ne anunță despre renunțarea la comandă, itunexx.md este în drept de a refuza pe viitor onorarea comenzilor ce vin din partea aceleiași persoane.