.069720400
.Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
.Lu- Vi: 08:00 - 17:00; Sa: 10:00 - 14:00
.Livrăm direct la tine acasă!
0
Cosul Dvs. este gol!


Cos minim: 60 Lei

 

Livrare "door-to-door" prin curier rapid
Înainte de a fi livrată, orice comandă plasată pe site-ul itunexx.md este validată telefonic. Livrarea coletului se va face la adresa indicată de client conform orei și zilei selectate de acesta la lansarea comenzii. Comenzile sînt onorate în ordinea primirii și exclusiv în limita stocului disponibil. În situații excepționale pot apărea întîrzieri în operațiunile de confirmare și livrare a produselor. Orarul nostru de livrare este de Luni pînă Vineri în intervalul 10:00-19:00. Comenzile online de Sîmbată (după ora 15:00) pînă Duminică vor fi procesate Luni. Absolut toate comenzile lansate cu serviciul de curierat vor fi livrate prin sistem door-to-door fiecărui client. Livrările sînt disponibile în raza orașului Chișinău cît și în țară. Pentru comenzi spre alte orașe din țară, livrarea nu este disponibilă în aceiași zi, aceasta durează pîna la 3 zile lucrătoare.

La comenzile cu metoda de achitare în numerar la sediul clientului, curierului i se va înmîna suma exactă indicată în factura electronică emisă de noi. Acesta la rîndul său vă va permite verificarea integrității produselor comandate fără a rupe sigiliul de protecție sau ambalajul original. Totodată curierul vă va înmîna toate actele care însoțesc marfa (bonul fiscal, talonul de garanție, certificatul de conformitate, actul de predare-primire a mărfii) ca dovadă a achiziției produselor de la compania noastră. Comisionul de livrare pentru fiecare comandă este stabilit în funcție de volumul, valoarea și greutatea produselor comandate.

                                                      

Ridicarea produselor de la sediul nostru
Atît persoanele fizice cît și cele juridice își pot ridica produsele din oficiul nostru, această opțiune fiind fără nici un cost suplimentar. Persoanele juridice vor trebui să dețină o împuternicire (delegație) sau ștampila companiei pentru a li se elibera marfa împreună cu tot setul de documente (factura fiscală, talonul de garanție, certificatul de conformitate).

 

          Tarife Livrare Standart (Luni-Sîmbătă):

           Curierat Chișinău în 3 ore (pînă la 18:00) - 150 Lei

          Curierat Chișinău în 48 ore (pînă la 18:00) - 75 Lei

          Curierat Chișinău în aceiasi zi (pînă la 18:00) - 85 Lei

          Curierat Național în decurs de 2-3 zile - de la 145 Lei

         

 

Atenție!
Costul serviciilor de livrare pentru produse cu gabarite mari (ex: frigidere, mașini de spălat) vor fi calculate individual reieșind din volumul și greutatea acestora. Livrarea produselor se face doar pînă la intrarea din scara blocului. Transportarea și ridicarea produselor cu gabarite mari la etaj nu intră în responsabilitatea curierului, acestea fiind servicii adiționale taxate suplimentar.