.069720400
.Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
.Lu- Vi: 08:00 - 18:00; Sa: 10:00 - 14:00
.Livrăm direct la tine acasă!
Luni, 10 mai - nu lucrăm, zi de sărbătoare
0
Cosul Dvs. este gol!


Cos minim: 60 Lei

 

 

Tipuri de Plăți a Facturii Electronice
Acceptăm 3 tipuri de plăți: transfer bancar, card bancar prin POS terminal, numerar. Toate tipurile de plăți sînt valabile atît pentru persoanele fizice cît și pentru persoanele juridice.

La lansarea unei comenzi online pe site-ul nostru, în modulul de facturare, clientul are afișat prețul per unitate al produsului, valoarea totală a coșului de cumpărături, modalitățile de plată disponibile, tipurile de livrare, inclusiv comisioanele aferente serviciilor de livrare și procesare a plăților electronice.

 

Plăți cu Cardul Bancar

Procesarea plăților prin POS Terminal se efectuează atît la sediul nostru cît și la adresa de livrare a cumpărătorului (*valabil doar în Chișinău). Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (altele decît Electron), MASTERCARD, Maestro. Procesatorul de plăți al itunexx.md  (“Itunexx Pure Technology” SRL) este BC "Moldindconbank S.A.  https://www.micb.md/

 

Comisioanele percepute de Bancă pentru o Tranzacție de plată:

      -efectuată cu card emis de BC “Moldindconbank” S.A.- 1.8% din sumă

      -efectuată cu card emis de bancă din R.Moldova - 1.8% din sumă

      -efectuată cu card emis de bancă din străinătate - 2.8% din sumă

În cazul în care cardul este asociat unui cont în altă monedă decît MDL, tranzacțiile se efectuează în MDL, la cursul de schimb al băncii emitente pentru cardul respectiv. Itunexx.md  nu solicită și nu stochează niciun fel de detalii referitoare la cardul dvs.

La achitare, vînzătorul va emite bon de casă pentru produse, inclusiv cec confirmativ pentru tranzacția bancară efectuată prin intermediul POS Terminalului.

 

Plăți în numerar (cash)

Plățile în numerar se primesc integral, în moneda națională la sediul clientului sau sediul nostru şi în momentul primirii comenzii. Trebuie să reţineţi că comenzile vor fi livrate în limita stocului disponibil. Valoarea produselor este cea afișată pe site, în ziua plasării comenzii. În cazul livrării produselor de către curier, plata se va face către comisionarul care efectuează livrarea, iar suma trebuie să fie exactă.

La recepționarea plății în numerar, la sediul vînzătorului, “Itunexx Pure Technology” SRL va emite bon de casă pentru produsele comercializate prin intermediul platformei sale itunexx.md

Dacă serviciile de livrare sunt furnizate de către vînzător, atunci clientul v-a primi bon de casă emis de “Itunexx Pure Technology” SRL. În cazul în care serviciile de livrare sunt furnizate de către partenerii noștri contractuali “Mentor Express” SRL și “Rapid Curier” SRL, atunci bonul de casă pentru mărfuri și servicii va fi emis de ei.

 

Achitarea Produselor în Credit

Vînzarea unui produs în credit se efectuează prin intermediul partenerului nostru de creditare “Easy Credit” SRL, care finanțează plata pentru produsul pe care clientul îl procură conform contractului de împrumut. “Easy Credit” SRL achită integral, prin transfer bancar, costul produsului cumpărat în credit de client, iar vînzătorul “Itunexx Pure Technology” SRL emite către cumpărător factură fiscală.

 

Ordin de plată și Factura fiscală
În cazul persoanelor juridice, validarea comenzilor se face prin solicitarea unui cont de plată în numele companiei. Datele de facturare ale cumpărătorului trebuie să fie complete. Achitarea prin transfer se face doar în baza contului de plată ștampilat și emis de ITUNEXX PURE TECHNOLOGY SRL. În contul de plată întotdeauna vor fi indicate cantitatea, prețul unitar cu TVA, descrierea esențială și valabilitatea contului. Factura fiscală, certificatul de garanție și cel de conformitate se eliberează clientului numai după efectuarea plății și împreună cu produsele cumpărate. Ridicarea facturilor fiscale de la sediul nostru se face prin delegație sau ștampila persoanei juridice.