.tel: (022) 237-570, 069720400
.Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
.Lu- Vi: 09:00 - 18:00; Sa: 10:00 - 14:00
.Livrăm direct la tine acasă!
0
Cosul Dvs. este gol!


Cos minim: 60 Lei
 
 
Lansarea unei comenzi online
Înregistrarea pe platforma itunexx.md este divizată în 2 categorii: persoane fizice și persoane juridice. După ce v-ați înregistrat pe site-ul nostru sau v-ați logat fiind un client mai vechi, puteți începe navigarea propriu-zisă pe pagina noastră web pentru plasarea comenzii, care constă în cîțiva pași simpli:
1. Folosind meniul din stînga, navigați prin categoriile de produse pînă găsiți produsul de care aveți nevoie și apăsați butonul “Cumpără”. Dacă vreți să includeți mai multe produse în aceiași comandă, atunci faceți click pe "Continuă cumpărăturile" pentru selectarea acestora. După ce ați ales deja produsul/produsele dorite, apăsați "Arată coșul", astfel sînteți direcționat automat pe pagina principală a coșului dvs de cumpărături. Aici aveți posibilitatea să revedeți lista produselor comandate și puteți actualiza cantitatea selectată.

2. Aflîndu-vă pe pagina principală a coșului de cumpărături, dvs confirmați dacă adresa de livrare a comenzii este aceiași ca și în formularul de înregistrare sau dacă nu, indicați-o pe cea la care doriți să primiți comanda.
3. După indicarea adresei de livrare, selectați tipul de livrare al comenzii, taxele de transport ale curierului fiind incluse la procesarea comenzii, și în constul final al acesteia.
4. Alegeți metoda de plată a comenzii.
5. Selectați ziua și ora la care doriți să primiți comanda. Dacă curierul s-a prezentat la adresa indicată însă nu v-a găsit acasă chiar dacă i-ați confirmat că veți fi pe loc, la o a doua încercare de înmînare a pachetului, dvs veți mai achita un comision suplimentar de transport, care se calculează din suma comenzii plasate.
6. Salvați informația facturii și lansați comanda. Astfel, la preluarea unei comenzi îndeplinite corect, veți primi un număr al acesteia, care este transmis în mod automat pe email-ul dvs și vă informează precum că comanda a fost recepționată de noi, iar în cel mai scurt timp veți fi contactat de către un operator pentru confirmarea disponibilității produselor comandate. Prin plasarea unei comenzi electronice pe site-ul itunexx.md, Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare ( prin telefon sau e-mail) prin care Vînzătorul își derulează operațiunile. Așadar, o comandă activă se consideră valabilă numai după ce a fost verificat stocul produselor comandate.
Pentru persoanele juridice, achiziția produselor se va face prin transfer bancar. Astfel, după lansarea comenzii, clientul va primi pe email contul de plată ștampilat emis de noi. După contabilizarea banilor în contul Vînzătorului, persoana juridică va fi anunțată despre faptul că comanda sa și actele care o însoțesc (factură fiscală, talon de garanție și certificat de conformitate) sînt pregătite pentru livrare. Persoanelor fizice, de asemenea, li se va confirma telefonic faptul ca comanda este pregatită pentru a fi livrată.
 

Salvarea datelor
După fiecare comandă plasată, datele despre comanda dvs sînt salvate pentru a putea fi folosite ulterior. În contul deschis pe site, userul poate vedea statusul comenzii sale în timp real, ce dată de livrare s-a stabilit, dacă și cînd s-a livrat comanda cît și alte detalii suplimentare.