.tel: (022) 237-570, 069720400
.This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
.Mon- Fri: 09:00 - 18:00; Sat: 10:00 - 14:00
.We deliver to your home!
0
Your shopping cart is empty!


Minimum order: 60 Lei

Politica de Securitate și Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal

Proprietar și Control de Date

Magazinul online itunexx.md este proprietatea companiei “Itunexx Pure Technology “SRL, cu sediul în R.Moldova, MD -2012, mun. Chișinău, str.Bănulescu Bodoni 14b, of.1, IDNO: 1015600000078

Email de contact al Proprietarului: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Dispoziții Generale

Prezenta Politică de Securitate și Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal stabilește exact modul în care noi, “Itunexx Pure Technology “SRL în calitate de proprietar și administrator al itunexx.md colectăm, utilizăm și stocăm datele tale personale atunci cînd interacționezi sau accesezi site-ul nostru: https://itunexx.md/ro

Astfel, datele cu caracter personal sunt prelucrate de către “Itunexx Pure Technology” SRL în mod legal, echitabil și transparent, în strictă conformitate cu prevederile Legii Nr.133 din 08.07.2011 privind protecţia datelor cu caracter personal. http://lex.justice.md/viewdoc.php?action=view&view=doc&id=340495&lang=1

Detalii complete despre fiecare tip de date cu caracter personal colectate sunt furnizate în secțiunile dedicate ale acestei Politici de prelucrare a datelor cu caracter personal sau prin texte explicative specifice afișate înainte de colectarea datelor.

Ce Date Personale Colectăm?

Datele cu caracter personal sunt informații, care pot fi utilizate pentru a identifica sau contacta într-o manieră unică o anumită persoană. Date cu caracter personal pentru identificare se consideră a fi atît cele directe, furnizate cu consimţămîntul subiectului datelor cu caracter personal, cît și indirecte, generate de navigarea pe internet: date de localizare, adresa IP, identificator online (tipul de dispozitiv de pe care accesați un site web, sistemul de operare, ora accesării, timpul petrecut pe site, paginile accesate).

În funcție de scopul și tipul de interacțiune cu magazinul nostru online, colectăm următoarele date cu caracter personal despre tine:

 • Date despre identitatea ta

Persoană Fizică (Nume, Prenume, semnătură, email, număr de telefon, adresă, oraș, țară);

Persoană Juridică (Nume Companie, Cod Fiscal, adresa juridică, date bancare, nr. TVA, copia ștampilei aplicată pe factura fiscală).

                    Vom indica care date sînt obligatorii (*) și care sînt facultative.

În cazul în care informațiile furnizate de client se dovedesc a fi incorecte, incomplete, irelevante din punct de vedere al scopului prelucrării sau sînt utilizate cuvinte și adrese de email cu limbaj obscen, compania “Itunexx Pure Technology” SRL va şterge/bloca prelucrarea ulterioară a informaţiilor completate, dar și deservirea unor astfel de clienți.

 • Date despre vizitatorii care navighează pe site-ul nostru

 Aceste datele sunt furnizate de terți integrați în site ca: Google Analytics, Google Console, Yandex Metrica, Jivo Chat, Google Mail, Facebook Login, Cookies. Datele colectate de la acești terți afișează modul în care vizitatorii site-ului interacționează și navighează pe itunexx.md.  

Datele furnizate legate de navigarea ta pe site sunt următoarele: operatorul de internet, adresa IP, apeluri directe (accesare directă a site-ului) sau indirectă, prin tranziții de la motoarele de căutare, browser-ul folosit, data și ora vizitei, durata navigării pe site, numărul de vizite, locația, sistemul de operare folosit, tipul de dispozitiv de pe care accesați site-ul, limba și paginile vizualizate, URL-uri complete (link-uri) spre/prin site-ul nostru, comentarii pe site sau recenzii pe platforme sociale.

 • Date despre rețele de socializare folosite

        Avem acces la aceste date atunci cînd distibui link-uri din magazinul nostru online sau accesezi profilul business al magazinului pe platformele sociale: ITUNEXX PURE STORE (Facebook), itunexxmd (Instagram).

Modul de Colectare a Datelor cu Caracter Personal

 • Colectarea prin Formularul de înregistrare pe site

Colectarea datelor cu caracter personal se face numai cu consimţămîntul subiectului datelor cu caracter personal. Magazinul itunexx.md colectează datele clienților și vizitatorilor săi prin completarea Formularul de înregistrare pe itunexx.md, Newsletter, Formular de contact Jivochat.

Prin completarea formularului de înregistrare și bifarea manuală a căsuței “Sunt de acord cu “Termeni și Condiții, Politica de Securitate și Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal”, clientul își exprimă în mod expres consimțămîntul său de colectare a datelor sale cu caracter personal de către itunexx.md pentru prelucrarea comenzii lansate online.

Totodată, Clientul își asumă responsabilitatea pentru faptul că înainte de a-și da acordul pentru înregistrarea pe itunexx.md el a citit și a înțeles Politica de Securitate si Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal.

         Refuzul clientului de prelucrare a acestor date, indicarea incompletă sau greșită intenționat a acestora în opțiunea “Înregistrare”, echivalează cu imposibilitatea furnizării serviciilor noastre către aceste persoane.

        Din momentul în care utilizatorul s-a înregistrat pe site, doar el poate modifica, actualiza sau șterge în Contul său informații privind datele cu caracter personal. Administratorul sau angajații “Itunexx Pure Technology” SRL nu au dreptul de a plasa comenzi în numele clientului, de a modifica sau șterge date personale din profilul acestuia.

 • Colectarea prin Abonarea la Newsletter

 Date colectate prin intermediul Newsletter-ului sunt adresa de email. Abonarea la Newsletter se face doar cu consimţământ Utilizatorului, care își exprimă benevol acordul pentru a primi noutăți cu caracter informativ despre produse, stocuri sau articole de blog.

 • Formular de contact Jivochat

Datele pe care le colectăm prin Jivochat sunt numele, adresa de email, numărul de telefon al clientului (inclusiv alte date personale introduse în mesaj pe care le transmiți benevol) pentru a comunica sau a lua legatura cu magazinul nostru în regim online sau offline.

Pe acest chat de asistență, încurajăm utilizatorul să furnizeze numai întrebări și informații legate de produs. 

Locul Colectării Datelor cu Caracter Personal

Datele sunt prelucrate la biroul de operare ale Proprietarului și în orice alte locuri unde se află părțile implicate în prelucrare.

Scopul Colectării Datelor cu Caracter Personal

Toate datele solicitate obligatoriu de itunexx.md sunt colectate în mod transparent și sunt folosite în scopuri determinate, explicite și legitime pentru furnizarea următoarelor servicii pe teritoriul Republicii Moldova:

-asigurarea serviciilor de livrare pentru podusele achiziționate;

-generarea conturilor de plată, facturilor fiscale pentru persoanele juridice;

-procesarea plăților prin POS terminal bancar;

-recepționarea plăților prin virament bancar de la persoane juridice;

-completarea talonului de garanție pentru produsele achiziționate;

-asigurarea securității tranzacției (plății cu cardul) prin aplicarea semnăturii olografe a clientului pe cecul emis de POS terminal bancar;

-încheierea contractului de vînzare pentru mărfurile procurate în credit de către client prin intermediul partenerului nostru de finanțare Easy Credit SRL.

-semnarea contractelor de achiziții;

-emiterea actului de predare-primire a mărfurilor;

-completarea dispozițiilor de plată, dispozițiilor de încasare;

-pentru a ne contacta

-pentru ați trimite informațiile pe care le-ai solicitat

 În cazurile în care itunexx.md menționează în mod specific că unele date nu sunt obligatorii, utilizatorii sunt liberi să nu furnizeze aceste date fără consecințe asupra disponibilității sau funcționării serviciului.

Prelucrarea Datelelor cu Caracter Personal

Prelucrarea datelor cu caracter personal se efectuează atît în mod automat, în registrul electronic al site-ului, cît și manual, respectînd cerințele legale, care asigură securitatea, confidențialitatea, dar și drepturile utilizatorilor prevăzute de legislație.

Datele cu caracter personal sunt prelucrate de către angajații operatorului “Itunexx Pure Technology” SRL sau de către terți împuterniciți în condițiile legii, care prelucrează aceste date în numele său: Curierii, “Easy Credit” SRL, Procesatorii de plăți, Centre de Service Autorizate, provider de hosting, Cloudflare.

Prelucrăm datele cu caracter personal folosind computere și instrumente IT numai în scopurile specificate în politica site-ului și numai cu acceptul utilizatorului.

Securitatea Datelor cu Caracter Personal

Proprietarul itunexx.md a luat toate măsurile de securitate necesare pentru a preveni accesul neautorizat, dezvăluirea, modificarea sau distrugerea neautorizată a datelor.

Datele tale personale sunt stocate pe server securizat, protejat de firewalls și software antivirus.

Site-ul nostru folosește Certificat SSL (Secure Sockets Layer) pentru a garanta accesarea în siguranță a magazinului nostru, dar și criptarea schimbului de informații pe internet atunci cînd navigați pe site sau introduceți date cu caracter personal.     SSL-ul criptează datele astfel încît acestea să nu poată fi copiate sau descifrate.

Totodată, responsabilitatea securității datelor personale este și a clientului, în mod egal. El este responsabil pentru păstrarea confidențialității parolelor și a altor mijloace de autentificare folosite pentru accesarea website-ul nostru.

Datele cu caracter personal nu vor fi divulgate către părți terțe în scopuri care nu sunt permise de lege sau fără consimțămîntul tău explicit. Datele clientului sunt divulgate doar către următorii terți, care sunt împuterniciții operatorului “Itunexx PureTechnology” SRL: Curierii, Procesatorii de Plăți, Centre de Service Autorizate, cu care operatorul are contracte.

Aceste date se prelucrează doar cu acordul scris al operatorului respectînd obligațiile de confidențialitate și securitate a prelucrării datelor cu caracter personal în baza clauzelor sale contractuale.

Datele cu caracter personal pot fi divulgate fără consimțămîntul dvs instituțiilor abilitate de lege numai în caz de litigii/dispute privind fraudele.

Perioada de stocare a Datelor cu Caracter Personal

Deoarece confidențialitatea și securitatea datelor despre identitatea ta sunt prioritatea noastră, aceste date vor fi protejate și arhivate în registrul electronic al site-ului pe o perioadă de 5 ani (perioada maximă de garanție).

După expirarea termenului de 5 ani, datele despre contul tău, stocate în registrul electronic al site-ului cît și în copia de pe server vor fi șterse în mod automat.

Pe de altă parte, vom păstra pe suport de hîrtie, pe termen legal, în baza facturilor fiscale, date cu caracter personal despre persoane juridice. Date personale ale clientului: număr de telefon, nume, prenume, adresa de email vor fi indicate în taloanele de garanție, generate electronic din contul utilizatorului, sau completate manual la achiziționarea produselor.

 Drepturile Utilizatorilor

La înregistrarea pe site, clienții sunt atenționați să citească obligatoriu Termeni și Condiții, Politica de Securitate și Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal  a  itunexx.md. Folosim această măsură pentru ai determina pe utilizatori ca înainte de a întreprinde orice acțiune pe site, să se informeze, să înțeleagă Politicile magazinului, să conștientizeze responsabilitatea lor atunci cînd ne furnizează date despre identitate, și apoi să decidă dacă acceptă sau refuză serviciile noastre cît și colectarea și prelucrarea datelor cu caracter personal.

În calitate de Client înregistrat pe itunexx.md ai următoare drepturi:

 • Acces la contul tău pentru a actualiza, modifica sau șterge datele cu caracter personal, inclusiv eliminarea în orice moment a contului creat pe site-ul nostru chiar dacă ți-ai exprimat acordul anterior.

Prin ștergerea contului de pe site, datele cu caracter personal indicate de utilizator se șterg în mod automat fără a mai putea fi recuperate.

 • Dreptul la resetarea parolei în cazul imposibilității logării pe site.
 • Retragerea consimțămîntul tău asupra prelucrării datelor cu caracter personal.
 • Dreptul de a te adresa la Centrul National pentru Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal http://www.datepersonale.md/
 • Dreptul de a te dezabona de la Newsletter chiar dacă anterior ți-ai dat acordul.
 • Să soliciți informații despre produsele noastre sau să ne raportezi orice problemă/eroare depistată de tine.
 • Să soliciți copie a datelor cu caracter personal pe care ni le-ai furnizat.

Puteți contacta în orice moment responsabilul de protecția datelor cu caracter personal al itunexx.md  trimițînd o solicitare cu mențiunea: În atenția Responsabilului de Date Personale al itunexx.md

email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., prin poștă la adresa: MD-2012, mun. Chișinău, str.Bănulescu Bodoni 14b, of.1